utstyr og verktøy

Godt verktøy er halve jobben!

rorsystemer 2015 242Det ligger masse “brukererfaring” til grunn for dette uttrykket. For å gjøre jobben så sikker og enkel som mulig for deg, har vi utviklet en del hjelpemidler som blir satt stor pris på “ute i grøfta”. I tillegg har vi funnet fram til en del agenturprodukter som er av de beste i sitt slag.

Rørutlegger
Rørutleggeren er testet og sertifisert for last opp til 530 kg. Denne egner seg for isolerte og uisolerte rør på kveil, opp til Ø63/121 mm isolert og opp til Ø110 mm uisolert. Sørg for at kjettinger og stropper har tilsvarende godkjenninger.

Elektrosveisemaskiner
Vi anbefaler å benytte elektrosveisedeler for PE-rør. Dette er rimelige deler som er strekkfaste, korrosjonsbestandige og tåler frost og røff behandling. Vi har to typer elektrosveisemaskiner for salg:
Ritmo Elektra Light sveiser dimensjoner fra Ø20-125 mm. Denne leveres i skulderveske komplett med laserscanner. Vekt kun 7 kg. Vi kan også levere andre typer elektrosveisemaskiner på forespørsel.

Skrape- og faseverktøy
Ritmo Turbo er drevet av bormaskin. Dimensjoner fra Ø20-63 mm.

Rensemidler
For å oppnå optimale sveiser skal du bruke renseduker eller fettfri sprit for å avfette og gjøre alle flater som skal sveises 100% rene. Vi har det du trenger.

Krympemateriell
Krympestrømper og krympetape er produsert av vær- og UV-bestandig PE-plast. Innvendig er de injisert med tettestoff tilpasset bruksområdet. Krympestrømper finnes i et utall størrelser og lengder og vil ved korrekt bruk ha like lang levetid som produktet det er benyttet på. Foruten krympestrømper finnes krympetape, krympehetter og krympeskritt.

Snakk med oss om ditt prosjekt!

Ring 61 29 52 40 eller fyll inn skjemaet under, så kontakter vi deg innen kort tid.